Biuro Projektów Fundacji

Fax. 17 55 55 017
e-mail: b.sypien-jamroz@fundacjatarnowskiego.pl,

a.walczyk@fundacjatarnowskiego.pl

Wiedz, że przesyłając na adres email treści wraz z załącznikami zawierające Twoje dane osobowe w sposób dobrowolny, zgadzasz się na ich przetwarzanie, aż do wycofania zgody.

ROZPOCZĘCIE II TURY REKRUTACJI

Fundacja im. Hetmana Jana Tarnowskiego ogłasza termin drugiej tury rekrutacji do projektu „Łamiemy Bariery”

Zgłoszenia do II tury rekrutacji przyjmowane będą w terminie od 20.03.2014 od 21.03.2014 w biurze projektu w Rzeszowie (ul. Słowackiego 24/56) w godzinach od 9:00 do 15:00.

DO UDZIAŁU W PROJEKCIE ZAPRASZAMY ZARÓWNO KOBIETY, JAK I MĘŻCZYZN SPELNAIJĄCYCH ŁĄCZNIE NASTĘPUJĄCE WARUNKI:

• posiadające aktualne orzeczenie o niepełnosprawności (bez względu na stopień i rodzaj niepełnosprawności),

• mieszkające na terenie województwa podkarpackiego

• w wieku od 15 do 64 lat

Aby wziąć udział w projekcie należy złożyć komplet wypełnionych i podpisanych przez kandydata/-kę dokumentów rekrutacyjnych. Dokumenty te dostępne są w biurze projektu w Rzeszowie oraz na stronie internetowej w zakładce "do pobrania". Kompletne i podpisane dokumenty rekrutacyjne wypełnione zgodne z wymogami formalnymi można złożyć w Biurze Projektu osobiście lub przesłać w formie elektronicznej (skan), kurierem, pocztą lub przez osobę trzecią (liczy się data/godzina wpływu do biura w okresie trwania rekrutacji). W przypadku doręczenia dokumentów w formie elektronicznej (skan) istnieje konieczność osobistego dostarczenia identycznej wersji papierowej w/w dokumentów do Biura projektu.

Informujemy, iż wszystkie oferowane formy wsparcia w ramach II grupy będą odbywać się na terenie Dębicy.

Osoby, które złożyły dokumenty rekrutacyjne w pierwszej turze rekrutacji, lecz nie zakwalifikowały się do udziału w projekcie proszone są, w przypadku dalszego zainteresowania udziałem w projekcie, o ponowne złożenie kompletu dokumentów rekrutacyjnych w terminie naboru.

Zakłada się, że do projektu po drugiej turze rekrutacji zostanie zakwalifikowanych 7 kobiet i 8 mężczyzn.

lame